Het accelerator programma voor ambitieuze start-ups & scale-ups

Opgericht en ondersteund door ondernemers!

51
 Start-ups
& scale-ups sinds 2016
37
Ervaren Mentoren in onze community
€4.6M
Kapitaal opgehaald door Birdhouse Start-ups 

Hechte community.

Ondernemers helpen groeien, daar gaan we voor. Elkaar inspireren, ondersteunen en van elkaar leren is waar The Birdhouse voor staat: van helpen met investeringen ophalen tot klankbord zijn wanneer je er nood aan hebt. Je komt terecht in een hechte community van entrepreneurs, mentors en investeerders waarin persoonlijke ervaringen delen centraal staat.

Exclusief en selectief.

15 ondernemingen per ronde, twee rondes per jaar. Het Birdhouse accelerator programma biedt plaats aan een exclusieve groep ondernemingen. Door middel van strenge selectierondes garanderen we dat elke onderneming in onze accelerator alle ruimte heeft om te groeien. Kwaliteit boven kwantiteit.

Traject met focus.

Het accelerator traject duurt 6 maanden. Met workshops, netwerkevents en coachingsessies bieden we de middelen aan om the next big steps te zetten en je vleugels nog verder te spreiden. Duurzaam groeien is de doelstelling.

Wil je meer te weten komen over het programma? 

Lees hier verder !

Hoe verloopt de selectie?

Appliceren

De applicatieronde loopt van 10 oktober tot en met 11 november. Volg het stappenplan, vul het applicatieformulier in en klaar.

Schrijf je nu in »

Selecteren

Tussen 21 november en 30 november mag je pitchen voor de jury van mentoren. Op 14 december hoor je of je bij de geselecteerde start-ups en scale-ups bent!

Accelereren

Ben jij bij de 15 gekozen bedrijven? Dan verwelkomen we je van 9 januari tot 23 juni 2017 in het accelerator programma van The Birdhouse.

The Birdhouse Blog

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

100% zero-spam voor entrepreneurs 
Bedankt voor je inschrijving!
Oops! Something went wrong while submitting the form

Onze partners