Financiële ondersteuning

Tijdens het programma geniet je van hands-on ondersteuning bij het financieren van je onderneming: opstellen van een goed financieel plan, hulp en introducties voor het ophalen van kapitaal, aanvragen van een bankfinanciering en het verkrijgen van subsidies. Dit maken we waar op twee verschillende manieren:

Belfius x Birdhouse investeringsfonds

Om snel te groeien heb je cash nodig. Daarom stelt The Birdhouse sinds begin 2018 een investeringsbudget ter beschikking voor de deelnemende start-ups, in samenwerking met Belfius. Daardoor maken de start-ups in het programma meer kans op de interesse van een grote potentiële investeerder. Daarnaast geven we hen de mogelijkheid cash op te halen tijdens het programma in de vorm van een bancaire financiering.

Het investeringsfonds in de pers:

De Tijd
Bloovi

Birdhouse services: begeleiding op maat

Met de gloednieuwe Birdhouse Services willen we de expertise in The Birdhouse delen met start-ups binnen en buiten het programma. Met het eerste luik, Financial services, komen we tegemoet aan een grote vraag bij veel ondernemingen, namelijk het gebrek aan financiële expertise.
Hoe pakken we dit aan? Door begeleiding bij het opstellen en opvolgen van een waterdicht financieel plan, een interim CFO-dienst en advies bij je funding traject van a tot z.

Birdhouse Services in de pers:

Bloovi
De Tijd
Made in Antwerpen
Trends