Benieuwd naar de nieuwe open call? Schrijf je nu al in!

Bedankt! We hebben je inschrijving goed ontvangen. Succes!
Oops! Something went wrong while submitting the form

Start-ups en scale-ups

Welke start-ups en scale-ups zitten in The Birdhouse?

Bekijk de alumni

Alle geselecteerde start-ups zijn het resultaat van een intensieve, doorgedreven selectieronde. Welke gezichten zitten er achter hun ambitieuze projecten? Door wie worden ze begeleid? Je ontdekt het allemaal hieronder!


"Als een start-up zonder co-founders sta je er vaak alleen voor. Een luisterend oor, advies, successen of falingen kan je met niemand delen. Bij The Birdhouse zit ik omringd met andere founders, inspirerende mentoren en coaches. Ik voel mij geen seconde alleen en dat geeft enorm veel energie en motivatie."

Elaha van Set.travel


"Het programma van The Birdhouse is ronduit schitterend. Zeer bekwame medewerkers die u helpen waar nodig, mentoren die u als zaakvoerder zeer snel doen evolueren en hun netwerk open zetten wat natuurlijk deuren opent. En een zeer leuke werkomgeving met andere gemotiveerde start-ups. The Birdhouse is het beste wat mij kon overkomen als starter. Gewoonweg TOP. "

Hans van Entusia


"Ik had nooit gedacht om zo snel zo veel uit een acceleratorprogramma te kunnen halen. Maar de resultaten spreken voor zich: de mentoren en begeleiders van The Birdhouse hadden in een mum van tijd de belangrijkste werkpunten binnen onze onderneming geïdentificeerd. Maak je borst maar nat voor een continue stroom van stevige (maar altijd gefundeerde en opbouwende) kritiek!"

Guy van Textgain

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

100% zero-spam voor entrepreneurs 
Bedankt voor je inschrijving!
Oops! Something went wrong while submitting the form