Intensief programma met workshops en sessies

Business model canvas

Hoe werk je een degelijk BMC uit, hoe formuleer je de missie en visie van jouw onderneming, de ‘why’ en hoe vertaal je dat naar een werkbare strategie met prioriteiten en actiepunten?

Customer focus

De grote uitdaging voor menig start-up: hoe match je de juiste value proposition met het juiste customer segment? Hoe ga je je strategisch positioneren tegenover je klantensegment?

Legal

Hoe wapen ik mijn onderneming tegen de belangrijkste legal pitfalls? Wat is een goede aandeelhoudersovereenkomst. Wat met intellectual property? Zijn termsheets nodig?

Marketing

Welke tactieken brengen meer op voor jouw onderneming? Op welke kanalen zet je best in en hoe verdeel je je budget? Hoe vertaal je strategische positionering?

Funding

Hoe stel ik een goed financieel plan op? Hoe monitor ik dat? En hoe zit het met fundraising? We zorgen hierbij ook voor de nodige financiële basiskennis die je als founder nodig hebt.

Sales en go-to-market

Hoe zet je een degelijke sales structuur op? Hoe communiceer ik met prospects en klanten? Welke sales tactics kan ik toepassen?

People management & growth

Wanneer werf je iemand aan? En hoe doe je dat? Hoe hou je goeie mensen aan boord? En aanwerven, wat komt daar praktisch zoal bij kijken?

Pitch perfect

Je pitch perfectioneren doen we het hele programma lang. De laatste maand preppen we je voor Graduation Day, waar je voor een publiek van 300 man je finale pitch zal brengen.


Een aantal workshops zijn verplicht voor alle founders. Andere workshops zijn optioneel of worden georganiseerd op vraag van start-ups. De workshops en sessies zijn overigens prima netwerkmomenten en inspiratiebrengers: je kan sparren met je collega start-ups, met de aanwezige mentoren, en met de sprekers zelf.