Birdhouse team

Birdhouse Community

Je komt terecht in een zeer hechte community, waar je snel en veel interessante mensen leert kennen. Zowel collega-ondernemers, als mentoren, personal coaches, financiële experten, connecties met grote bedrijven, investeerders, ... Tijdens jouw deelname aan het programma bouw je in een snel tempo een gigantisch netwerk. Wij doen er alles om vertrouwde relaties te schalen op lange termijn, dus organiseren we introducties in ons netwerk.

Toegang tot EY expertise

Dankzij onze partnership met EYnovation krijg je gratis toegang tot EY expertise. Tijdens de one on one sessies in house bij ons krijg je als start-up super waardevolle consulting op maandelijkse basis.  

Belfius

Samen met onze partner Belfius, maken wij het mogelijk om start-ups succesvoller te maken. Door de handen in elkaar te slaan, faciliteren we  de ondersteuning van start-ups binnen het Belgisch ecosysteem door kapitaal en kennis te delen.

An Dours personal coaching

Samen met onze in-house personal coach, An Dours, zit je maandelijks samen tijdens individuele coaching sessies. We geloven dat duurzaam ondernemen gepaard gaat met een productieve en creatieve geest. Zulke sessies zijn bedoeld om inzichten te verwerven in het leiderschap als founder en werkefficiëntie hiermee te versterken binnen jouw eigen  start-up cultuur. Een gefocuste geest zorgt voor stabiliteit in groeifase.

Entrepreneurs in Residence: alumni

Actieve kantooruren zorgen voor snelle updates over de voortgang van jouw startup en bieden een kans aan iedereen om vragen te stellen aan de community. We vertellen niet wat je moet doen, hoe snel en wanneer. Maar de  kruisbestuiving die ontstaat op kantoor stelt ons en jou in staat om een langdurige en vertrouwde relatie op te bouwen met het Birdhouse netwerk en alumni.

Helpende freelancers

Tom Cassauwers

Copywriter & Journalist

Tom maakt journalistiek en content met de nadruk op technologie, ondernemerschap en start-ups. Je kan hem vinden op Twitter en op zijn site.

Dorien Marinus

Copywriter & Content creator

Copywriter gespecialiseerd in content marketing. Dorien heeft een passie voor long content en grafisch ontwerp en blogt al bijna 2 jaar voor The Birdhouse. Complexe topics simpel uitleggen is wat ze het liefst doet, of dat nu via een interview, een e-book of een flyer is.

Benieuwd naar de nieuwe open call? Schrijf je nu al in!

Bedankt! We hebben je inschrijving goed ontvangen. Succes!
Oops! Something went wrong while submitting the form

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

100% zero-spam voor entrepreneurs 
Bedankt voor je inschrijving!
Oops! Something went wrong while submitting the form