« Terug naar de events

Ambition is the new sexy

October 10, 2016
7:00 pm

We organiseren opnieuw een classic Birdhouse event met inspirerende talks over ambitie, passie, ondernemerschap. Met vallen en opstaan!

De tickets voor het evenement zijn gratis, maar de plaatsen beperkt! Wees er snel bij. ;-)

Tijdens het "Ambition is the new sexy" evenement, geven we het woord aan twee succesvolle ondernemers (Maarten Michielssens & Luc Van Mol) die hun verhaal vertellen over hun ervaringen als starter, en hoe pure passie en ambitie hen gebracht heeft naar waar ze nu staan als top-ondernemers. Eén voor één inspirerende en leerrijke verhalen om (startende) ambitieuze ondernemers een hart onder de riem te steken en hen te helpen met dagelijkse struggles die gepaard gaan met het ondernemerschap.

Daarnaast maken we van de gelegenheid gebruik om enkele opmerkelijke resultaten van The Birdhouse te delen en vertellen we meer over onze toekomstplannen. We’ve got big plans to share! Be there. 

Programma

19h00: Deuren open

19h30: Maarten Michielssens (Energyvision) 

20h00: The Birdhouse

20h15: Luc Van Mol (ZEB)

20h45: start receptie

De sprekers

Maarten Michielssens bouwt bedrijven op basis van R&D en internationalisatie en hij reist voortdurend tussen zijn kantoren in België, China en Marokko. Hij introduceerde vernieuwende financiële formules in de energiesector, die niet gebaseerd waren op subsidies, maar op besparingen. Op die manier verkoopt hij vandaag létterlijk lucht, licht en wind.

Luc Van Mol startte eerst zijn carrière in IT en werkte met o.a. IBM. Na enkele jaren kreeg hij de ondernemers- maar ook de jeans-microbe te pakken en werd zo oprichter van de alom bekende winkelketen ZEB. De kledingketen heeft met succes de eerste stappen in e-commerce en opende intussen reeds 58 winkels en breidde het assortiment uit tot meer dan 50 merken. 

Afsluiten doen we zoals gewoonlijk met een receptie.

See you all there!

Het Birdhouse team

Tickets bestellen

Ghelamco Arena, 808 Ottergemsesteenweg Zuid, Gent

 
Bekijk het Facebook event
Tickets bestellen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

100% zero-spam voor entrepreneurs
Bedankt voor je inschrijving!
Oops! Something went wrong while submitting the form