« Terug naar de events

Haal je volgende 100 klanten binnen!

October 10, 2019
6:00 pm

Workshop: Scoor 100 klanten in 1, 2, 3!

Hoe haal je in korte tijd 100 klanten binnen? Jimmy Cowe, oprichter van Crimibox en Birdhouse alumnus, deelt samen met Nicholas D'hondt, growth marketeer, hun tips over hoe je jouw sales optimaal kan boosten. Met zijn beproefde methode groeide zijn salesmachine in enkele weken tijd van 200 boxen naar liefst 700 boxen, een omzetstijging van maal drie.

Over de sprekers:

Jimmy Cowé (34) is founder & CEO van Crimibox, een ex politieagent en ondernemer in het hart. Na een spannende politiecarrière bij de Federale politie, heeft hij gekozen om fulltime ondernemer te worden. Naast de groeipijnen die start-ups ervaren, heeft Jimmy zich ontpopt tot een ware salesmachine. Waarbij zijn omzet op enkele maanden tijd maal 3 is gegaan.

Nicholas D’hondt (27) is founder & CEO van Plann3r, managing partner bij Growforce en een gegeerde growth marketeer pur sang. Hij is begonnen met start-ups te helpen om via hun marketing meer leads binnen te halen. Deze leads blijken keer op keer waardevolle conversies. Hij deelt graag zijn visie en kennis met jou om je een stap dichterbij je doelen te brengen.

Programma

· 18u00: Deuren open - Ontvangst met hapjes en drankjes

· 18u30: Workshop: Scoor 100 klanten in 1, 2, 3!

· 19u00: Q&A

· 19u15: Netwerkmoment

· 20u30: Einde

Nu je er toch bent:

Maak voor en na de workshop kennis met de start-ups en het Gentse kantoor van Birdhouse - misschien jouw nieuwe werkplek! Ontdek hoe alumni hun periode bij ons hebben ervaren. En stel je prangende vragen over het acceleratorprogramma tijdens de Q&A!

Tickets bestellen

Birdhouse Gent: Kortrijksesteenweg 1070, 9051 Sint-Denijs-Westrem

Bekijk het Facebook event
Tickets bestellen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

100% zero-spam voor entrepreneurs
Bedankt voor je inschrijving!
Oops! Something went wrong while submitting the form