Doe mee aan The Birdhouse

en breng je onderneming naar een hoger niveau

Wat is The Birdhouse?

The Birdhouse is een exclusief en intensief 6-maand durend accelerator programma met locaties in Gent en Antwerpen, ontworpen om jouw start-up of scale-up te doen groeien op korte termijn. 15 ondernemingen worden toegelaten en krijgen toegang tot tal van voordelen.

Dedicated mentorship

Onze 37 mentoren uit allerlei sectoren engageren zich om jou te begeleiden tijdens de duur van het programma. Ze stellen hun jarenlange expertise en netwerk ter beschikking om jou te adviseren bij al je strategische beslissingen.

Coworking en netwerk

Je werkt 6 maand vanuit onze coworking in Gent of Antwerpen. Je wordt omgeven door een inspirerend netwerk van like-minded entrepreneurs en het Birdhouse-team, dat steeds als klankbord voor je klaar staat en je in contact brengt met de juiste mensen.

Toegang tot investeringen

Samen met onze partners hebben we een kapitaalfonds opgericht om te investeren in de start-ups die deelnemen aan het acceleratorprogramma. We hebben 10 miljoen euro beschikbaar gemaakt om jouw start-up te ondersteunen en doen groeien.

Professionele workshops

Begeleiding op maat van jouw start-up: we organiseren op regelmatige basis doorheen het programma professionele workshops rond allerlei topics, aangepast aan de interesses van onze start-ups. Experts uit allerlei vakgebieden komen hun kennis delen.

Financiële expertise

Een financieel steuntje in de rug brengt je onderneming mijlenver. Met ons Financial Services-aanbod helpen we je met je financieel plan of met investeringen op te halen. Samen met het investeringsfonds van Belfius, reiken we je alle nodige financiële middelen aan.

Persoonlijke coaching

Groeien is belangrijk, maar duurzaam groeien vinden we nog belangrijker. Door personal coaching sessies aan te bieden in het 6 maand durende acceleratorprogramma, zorgen we ervoor dat jij aan hetzelfde tempo groeit als jouw start-up.

Meer weten over de selectieprocedure?

Meer info
"Als een start-up zonder co-founders sta je er vaak alleen voor. Een luisterend oor, advies, successen of falingen kan je met niemand delen. Bij The Birdhouse zit ik omringd met andere founders, inspirerende mentoren en coaches. Ik voel mij geen seconde alleen en dat geeft enorm veel energie en motivatie."

Elaha, Founder SET Travel
Elaha van start-up SET Travel
"Waarom The Birdhouse het perfecte nest is voor start-ups? Omdat het gedragen wordt door ervaren mentoren én startende ondernemers!

Pieter Falepin, Commercieel Directeur Belfius
eur Belfius bank en Verzekeringen

Overtuigd?

Hoe verloopt de selectie?

Appliceren

De applicatieronde loopt van 10 oktober tot en met 11 november. Volg het stappenplan, vul het applicatieformulier in en klaar.

Schrijf je nu in »

Selecteren

Tussen 21 november en 30 november mag je pitchen voor de jury van mentoren. Op 14 december hoor je of je bij de geselecteerde start-ups en scale-ups bent!

Accelereren

Ben jij bij de 15 gekozen bedrijven? Dan verwelkomen we je van 9 januari tot 23 juni 2017 in het accelerator programma van The Birdhouse.

Benieuwd naar de nieuwe open call? Schrijf je nu al in!

Bedankt! We hebben je inschrijving goed ontvangen. Succes!
Oops! Something went wrong while submitting the form