« Terug naar de mentors

Ann Galland

Founder Galland.be strategic marketing & CMO VuWall Technology

Mentoring these startups

“Strategy is about being relevantly different, while creating customer value in a sustainable way”

Na een lange succesvolle carrière als Global Director Marketing van de BARCO groep, heeft Ann in 2009 het strategisch marketing bureau Galland.be op opgericht, dat zich specialiseert in business strategie, brand management en digitale marketing. Galland wilt bedrijven uit allerlei sectoren helpen omgaan met de digital disruption. Ze wil hen niet alleen helpen deze recente evolutie te overleven, maar hen ook tonen hoe ze deze ontwikkeling optimaal kunnen benutten in hun voordeel.

Galland.be staat gelijk aan simpliciteit en customer-centricity. Zaken doen in het digitaal tijdperk wordt namelijk moeilijker en moeilijker. De concurrentie is telkens maar één klik verwijderd. Hoe ingewikkelder je business proposition of je product, hoe moeilijker het wordt voor je klanten om te begrijpen wat je effectief doet. Dat is de reden dat Galland.be focust op simpliciteit en customer-centricity, bij elk project.

De meerwaarde die Ann wenst te brengen als start-up mentor, bestaat vooral uit het delen van inzichten en ervaring op vlak van brand building, go-to-market en value propositions. Steeds met het oog op het evolueren van een interessante idee naar een levensvatbaar en rendabel product. Ann stelt zich op als sterke sparringpartner die graag luistert naar de Birdhouse ondernemers, maar ook doorvraagt en uitdaagt waar nodig. 

"Struikelblokken wegwerken is iets wat ik als mentor niet ga doen. Een weg rond die struikelblokken vinden daarentegen, dat wel."

Want struikelblokken blokkeren in principe de weg niet, ze zijn een vast onderdeel bij elk succesverhaal.

Benieuwd naar de nieuwe open call? Schrijf je nu al in!

Bedankt! We hebben je inschrijving goed ontvangen. Succes!
Oops! Something went wrong while submitting the form