« Terug naar de mentors

Bruno D'Hulster

Entrepreneur & consultant

Mentoring these startups

"De stap zetten naar het ondernemerschap was de beste beslissing uit mijn loopbaan."
 

Bruno behaalde zijn titel als industrieel ingenieur aan de UGent. Al van bij de start van zijn carrière gaat hij op zoek naar innovatieve IT-oplossingen waarmee bedrijven kunnen accelereren. Dat doet hij vandaag de dag nog. Eind jaren ‘90 werkte hij bij één van the big four consultancybedrijven. “Daar leerde ik de stiel, en in 2004 ben ik freelance consultant geworden. Dat was de beste beslissing uit mijn loopbaan.”

In 2006 richtte hij het consultancy bedrijf BeAligned op dat hij na een 10 jaar succesvol doorverkocht aan Threon. Vandaag werkt hij aan een nieuw initiatief rond sportoriëntatie bij kinderen in samenwerking met SpartaNova en UGent.

 

De reden dat Bruno mentor is geworden bij The Birdhouse, is omdat hij jonge ondernemers wil behoeden voor de typische problemen die gepaard gaan met ondernemerschap. Behoeden, maar ook helpen anticiperen op die potentiële problemen. Ook hoopt hij het belang van een sterk netwerk over te kunnen brengen naar de start-ups.

Een netwerk opbouwen is uiterst belangrijk voor een ondernemer. Daar is The Birdhouse al een eerste stap in de goede richting.

 

Benieuwd naar de nieuwe open call? Schrijf je nu al in!

Bedankt! We hebben je inschrijving goed ontvangen. Succes!
Oops! Something went wrong while submitting the form