« Terug naar de mentors

Cedric Bouckaert

Managing Partner Carya Group - Partner MyGuest

Mentoring these startups

"Customer first without compromise - the ultimate customer journey."

Ik ben mijn professionele carrière gestart in een Amerikaans consultancy bedrijf waardoor ik de kans kreeg om gedurende 7 jaar totaal uiteenlopende sectoren van dicht bij te mogen ontdekken op IT vlak (banking, logistics, automotive, steel industry). 

Na deze gezonde basis was het tijd om binnen één bepaalde sector het verschil te maken. 10 jaar geleden werd Carya Group opgericht. We zijn een bedrijf dat voortdurend wil innoveren om de referentie te blijven in onze sector. Wij bieden IT oplossingen aan in de automotive markt en staan in voor de dagelijkse ondersteuning ervan. We proberen een 360° aanbod te leveren, wat betekent dat we al veel nieuwe producten op de markt gezet hebben, de ene al succesvoller dan de ander, maar steeds zoekend naar de meerwaarde voor onze klanten en als absolute waardemeter onze klanten tevredenheid.

Als één van de vennoten van Carya Group heb ik het bedrijf helpen opbouwen naar een team van bijna 80 medewerkers. 

In mijn 20 jaar ervaring in de IT heb ik ondertussen ook een uitgebreid professioneel netwerk opgebouwd waar ik deze starters graag van laat profiteren.

In The Birdhouse kan ik starters laten profiteren van mijn ervaring in onze sector (automotive), in onze technologieën (ERP, CRM, App & web development) en in onze bedrijfsfilosofie (customer first without compromise).

Ik hou van het 'moon-shot' denken en de ambitie die elke startup moet hebben om hun markt in beweging te brengen. Als hun product dan nog mijn technologische hart sneller kan doen slaan, hebben ze mijn absolute steun!

Benieuwd naar de nieuwe open call? Schrijf je nu al in!

Bedankt! We hebben je inschrijving goed ontvangen. Succes!
Oops! Something went wrong while submitting the form