« Terug naar de mentors

Cedric Bouckaert

Managing Partner Carya Group - Partner MyGuest

Mentoring these startups

"The ultimate customer journey? Customer first, without compromise."

Cedric Bouckaert is zijn professionele carrière gestart in een Amerikaans consultancybedrijf, wat hem de mogelijkheid bood om gedurende 7 jaar de IT-kant van totaal uiteenlopende sectoren van dicht bij te ontdekken. Denk aan banking, logistics, automotive, en de staalindustrie. 

Na deze gezonde basis was het tijd om binnen één bepaalde sector het verschil te maken. 10 jaar geleden werd Carya Group opgericht, een bedrijf dat voortdurend wil innoveren om de referentie te blijven in desector. Carya biedt IT-oplossingen aan in de automotive markt en de dagelijkse ondersteuning ervan. De groept is steeds op zoek naar de meerwaarde voor de klant. Klantentevredenheid is de absolute waardemeter.

Als één van de vennoten van Carya Group heeft Cedric het bedrijf helpen groeien naar een team van bijna 80 medewerkers. In zijn 20 jaar ervaring in de IT heeft hij een uitgebreid professioneel netwerk opgebouwd, waar hij de Birdhouse start-ups graag van laat profiteren.

Ook zijn tech-ervaring (denk ERP, CRM, app & web development) en de 'customer first without compromise-bedrijfscultuur van Carya wilt hij graag meegeven aan de entrepreneurs.

"Ik hou van het 'moon-shot' denken, en de ambitie die elke startup moet hebben om hun markt in beweging te brengen. Als hun product dan nog mijn technologische hart sneller kan doen slaan, hebben ze mijn absolute steun!"

Benieuwd naar de nieuwe open call? Schrijf je nu al in!

Bedankt! We hebben je inschrijving goed ontvangen. Succes!
Oops! Something went wrong while submitting the form