« Terug naar de mentors

Conny Vandendriessche

Owner Stella P.

Mentoring these startups

"Dromen, Denken, Durven, Doen, Doorzetten, Delen (repeat ...)"

20 jaar geleden heeft Conny Vandendriessche Accent Jobs gestart, wat ze samen met haar fantastische medewerkers heeft uitgebouwd. Dit succesverhaal is uitgegroeid tot de House of HR, een holding met specialisaties in uitzendarbeid en outsourcing. Onder House of HR vallen de namen Accent Jobs, Logi Technic, Peak, Abylsen, Covebo, Continue en Time Partner. Na een intense carrière van 20 jaar was het tijd voor een pauze, dus heeft Conny besloten de operationele fakkel over te dragen aan Jerome Caille. Conny is nog steeds aandeelhouder en nog altijd actief als board member bij the House of HR. 

"Ondernemen werkt verslavend voor mij.” 

Om die reden startte Conny met een tweede passie; Stella P. Met “Building Better Boards" als slogan, is Stella P gespecialiseerd in het samenstellen van adviesraden. Stella Polaris staat voor de Poolster; ​een vast ankerpunt, een teken dat een gevoel van richting geeft.

Conny kan de start-ups enorm veel bijbrengen dankzij haar jaren ervaring in de HR-sector, en is zo de ideale mentor voor The Birdhouse start-ups. 

Benieuwd naar de nieuwe open call? Schrijf je nu al in!

Bedankt! We hebben je inschrijving goed ontvangen. Succes!
Oops! Something went wrong while submitting the form