« Terug naar de mentors

Kees Aerts

Director-Owner of K. Aerts bvba

Mentoring these startups

Ik ga er vooral op letten hoe een bedrijf of service te vermarkten is en wat daar voor nodig is.

Kees Aerts is een zeer ervaren management consultant, met onder andere 19 jaar bij Accenture Belux waarvan 7 jaar als partner. Hij is de architect van verschillende grote, complexe transformatieprogramma’s bij nationale en internationale klanten, met een focus op zaken als: organisatie, supply chain, margin management, digitale agenda, operational excellence, Lean en post-merger integratie.

Naast het uitwerken en mee verkopen van dat soort programma’s heeft Kees vooral ook zelf leiding gegeven aan de oplevering ervan, en aan het uitbouwen van de Accenture praktijk. Sinds 2009 werkt hij als onafhankelijk consultant.

“Belangrijk voor mij bij een start-up is de aanwezigheid van de juiste combinatie van passie, kennis, ondernemerschap, teamwerk, focus (strategisch én operationeel), en het omgaan met diversiteit en verandering.

Waarom ik mentor geworden ben? Ik deel graag mijn ervaring om jonge ondernemers te helpen, en ik haal heel veel energie uit de dynamiek en inspiratie die je voelt temidden van de start-ups bij The Birdhouse. Wat ik biedt is mijn jarenlange ervaring als -no nonsense- coach, en ondersteuning in het uitwerken van zaken als organisatie, strukturen, risico-analyses, business plannen/-models, contracting, ...”

Benieuwd naar de nieuwe open call? Schrijf je nu al in!

Bedankt! We hebben je inschrijving goed ontvangen. Succes!
Oops! Something went wrong while submitting the form