« Terug naar de mentors

McLee Van den Abbeele

Vice President Commercial Excellence - Sibelco Group

Mentoring these startups

Les gens qui ne rient jamais, ne sont pas des gens sérieux.

McLee is een intrapreneur met voornamelijk ervaring in commerciële leidinggevende rollen. Zowel in business-to-business als direct-to-consumer omgeving.
De rode draad: innovatie op vlak van go-to-market strategie en executie.

“'Hoe kan ik mijn business-idee op de meest effectieve en efficiënte manier in de markt zetten, nu en in de toekomst?' Is samen met de missie en de visie zowat de meest pertinente vraag die elke onderneming zich moet stellen. Telkens opnieuw een gepast antwoord vinden op deze vragen is mijn grote passie en daar help ik onze startups graag mee verder."

McLee apprecieert verder ‘positieve ontevredenheid’ in mensen: het onophoudelijk challengen van de status quo, maar steeds oplossingsgericht en met een can-do mentaliteit. “Het is de kern van vooruitgang en verbetering.

Het ontwikkelen van talent en het bouwen van performante teams waarin samenwerking en diversiteit centraal staan ziet hij als zijn grootste professionele verwezenlijkingen. Iets waar hij graag aan verder werkt met de startups bij The Birdhouse!

Les gens qui ne rient jamais, ne sont pas desgens sérieux.

“Ik ben geen fan van inspirational quotes. Integendeel. Maar deze is me wel steeds bijgebleven. Voor mij betekent het vooral: wil je ergens helemaal voor gaan, dan je kan er maar net zo goed wat plezier aan beleven. If not, why bother? Het lijkt me bij uitstek een onmisbare attitude voor elke ondernemer. En het is tevens de kern van mijn engagement bij The Birdhouse. Let’s have some fun while we’re at it!”

Benieuwd naar de nieuwe open call? Schrijf je nu al in!

Bedankt! We hebben je inschrijving goed ontvangen. Succes!
Oops! Something went wrong while submitting the form