« Terug naar de mentors

Nicole Berx

Co-Founder and Board Member The House of Marketing

Mentoring these startups

Ik ga er vooral op letten hoe een bedrijf of service te vermarkten is en wat daar voor nodig is.

Nicole Berx is co-founder van The House of Marketing, een strategic marketing consulting agency met een sterke focus op marketingimplementatie. THOM helpt hun klanten op weg naar een omnichannel customer experience die helemaal future proof is. 

Vòòr de opstart van The House of Marketing heeft Nicole jaren ervaring opgedaan op de marketingafdelingen van verschillende FMCG brands. Daardoor kan ze de start-ups adviseren over alles wat te maken heeft met product management, brand management en international marketing management. Daarnaast heeft ze ook veel ervaring met change management en uiteenlopende coachingopdrachten.

Nicole is een resultaatgerichte mentor met een enthousiaste persoonlijkheid en een sterk gevoel voor ethiek. Haar skills als ervaren coach gecombineerd met haar track record op businessvlak, vormen een enorme meerwaarde voor de start-up. Ook haar ervaring met cross-functionele en internationale omgevingen op senior niveau, maken haar een erg gewaardeerde mentor voor The Birdhouse.

Benieuwd naar de nieuwe open call? Schrijf je nu al in!

Bedankt! We hebben je inschrijving goed ontvangen. Succes!
Oops! Something went wrong while submitting the form