« Terug naar de mentors

Werner De Wolf

Entrepreneur, Managing Partner Groom2Grow & CEO Schréder

Mentoring these startups

"Think Big, Start Small, Fail & Scale Fast"

Werner wordt gedreven door innovatie en verandering. Hij houdt ervan met een divers en enthousiast team moeilijke uitdagingen aan te pakken en nieuwe ventures op te zetten.

Meer dan 25 jaar werkte hij voor een aantal globale technologiebedrijven in de Telecom en ICT sector, waar hij aan het roer stond bij de opstart en groei van meerdere nieuwe businesses. Hij leidde ook een aantal corporate venturing projecten waar startups samenwerkten met grotere bedrijven. Sinds 2010 was hij als VP&GM verantwoordelijk voor de Telecom en Enterprise business van TE Connectivity in EMEA. In 2015 werd hij SVP Global Service Provider Solutions voor CommScope.

Begin 2017 besliste Werner om zijn carrière een nieuwe wending te geven. Hij richtte Groom2Grow op waar hij samenwerkt met een aantal innovatieve scale-ups. Hij helpt hen bij het schalen van klanten, middelen en talenten/processen. 

"Bij The Birdhouse wil ik mijn ervaring en netwerk gebruiken om startups te helpen en te inspireren. Ik vind het belangrijk om iets terug te kunnen geven voor de kansen die ik zelf gekregen heb. Tegelijkertijd leer ik graag zelf van de startups en hun nieuwe inzichten.


Voor Werner is bij een startup het team het belangrijkste. Een divers en complementair team, dat met veel energie door dik en dun kan samenwerken is key. Daarnaast is de instelling om groot te durven denken, pragmatisch te starten en snel te schalen voor hem belangrijk. Maar ook snel te falen en bij te sturen als het niet werkt. Dat allemaal met een sterke focus op de klant.

Werner's levensleuze als het gaat om ondernemerschap: "Think Big, Start Small, Fail & Scale Fast!"

Benieuwd naar de nieuwe open call? Schrijf je nu al in!

Bedankt! We hebben je inschrijving goed ontvangen. Succes!
Oops! Something went wrong while submitting the form