« Terug naar de mentors

Wilfried Van Assche

ex-CEO Brussels Airport, ex-Senior Executive Procter & Gamble

Mentoring these startups

Ik ga er vooral op letten hoe een bedrijf of service te vermarkten is en wat daar voor nodig is.

Als 22 jarige trok Wilfried Van Assche naar Amerika om zijn jongensdroom waar te maken: daar gaan wonen en werken, het land waar alles kon. Hij begon er bij Procter & Gamble, het begin van een twintig-jarig avontuur dat hem daarna naar Duitsland, Japan, Thailand en Scandinavië bracht. Na twintig jaar keerde Wilfried terug, ondertussen met vrouw en vier kinderen, naar België. Hij werd er COO van Ontex dat hij begeleidde bij de overname door het Private Equity fonds, Candover, de tot dan grootste public-to-private operatie in België.

Daarna maakte Wilfried een andere jongensdroom waar: hij ging op de luchthaven werken en werd er de eerste CEO van het geprivatiseerde Brussels Airport. Ondertussen leerde hij ook het ondernemersvak en kocht hij met twee partners een wijngoed in Zuid-Afrika dat ze gedurende een periode van tien jaar hebben uitgebaat . Een zeer leerrijke ervaring met alle ups and downs eigen aan het ondernemen! 

Nu is Wilfried nog actief als bestuurder en wil hij zich toeleggen op het begeleiden van jonge mensen die aan het begin van hun carrière staan en de juiste keuzes moeten maken. 

"Dat is mijn passie. Hier past mijn werk als mentor van The Birdhouse in."

Benieuwd naar de nieuwe open call? Schrijf je nu al in!

Bedankt! We hebben je inschrijving goed ontvangen. Succes!
Oops! Something went wrong while submitting the form