SCHRIJF JE IN VOOR
BIRDHOUSE ACCELERATOR

Het programma voor en door ondernemers

Schrijf je in

Wat is The Birdhouse?

The Birdhouse is een exclusief en intensief 6-maand durend accelerator programma met locaties in Gent en Antwerpen, ontworpen om jouw start-up of scale-up te doen groeien op korte termijn. 15 ondernemingen worden toegelaten en krijgen toegang tot tal van voordelen.

Dedicated mentorship

Onze 37 mentoren uit allerlei sectoren engageren zich om jou te begeleiden tijdens de duur van het programma. Ze stellen hun jarenlange expertise en netwerk ter beschikking om jou te adviseren bij al je strategische beslissingen.

Coworking en netwerk

Je werkt 6 maand vanuit onze coworking in Gent of Antwerpen. Je wordt omgeven door een inspirerend netwerk van like-minded entrepreneurs en het Birdhouse-team, dat steeds als klankbord voor je klaar staat en je in contact brengt met de juiste mensen.

Toegang tot investeringen

Samen met partner hebben we een kapitaalfonds opgericht om te investeren in de start-ups die deelnemen aan het accelerator programma. We hebben 10 miljoen euro beschikbaar gemaakt om jouw start-up te ondersteunen en doen groeien.

Professionele workshops

Begeleiding op maat van jouw start-up: we organiseren op regelmatige basis doorheen het programma professionele workshops rond allerlei topics, aangepast aan de interesses van onze start-ups. Experts uit allerlei vakgebieden komen hun kennis delen.

Financiële expertise

Een financieel steuntje in de rug brengt je onderneming mijlenver. Met ons Financial Services-aanbod helpen we je met je financieel plan of met investeringen op te halen. Samen met het investeringsfonds van Belfius, reiken we je alle nodige financiële middelen aan.

Persoonlijke coaching

Groeien is belangrijk, maar duurzaam groeien vinden we nog belangrijker. Door personal coaching sessies aan te bieden in het 6-maand durende accelerator programma, zorgen we ervoor dat jij aan hetzelfde tempo groeit als jouw start-up.

Meer weten over de selectieprocedure?

Meer info
"Als een start-up zonder co-founders sta je er vaak alleen voor. Een luisterend oor, advies, successen of falingen kan je met niemand delen. Bij The Birdhouse zit ik omringd met andere founders, inspirerende mentoren en coaches. Ik voel mij geen seconde alleen en dat geeft enorm veel energie en motivatie."

Elaha, Founder SET Travel
Elaha van start-up SET Travel
"Waarom The Birdhouse het perfecte nest is voor start-ups? Omdat het gedragen wordt door ervaren mentoren én startende ondernemers!

Pieter Falepin, Commercieel Directeur Belfius
eur Belfius bank en Verzekeringen
"Het programma van The Birdhouse is ronduit schitterend. Zeer bekwame medewerkers die u helpen waar nodig, mentoren die u als zaakvoerder zeer snel doen evolueren en hun netwerk open zetten wat natuurlijk deuren opent. En een zeer leuke werkomgeving met andere gemotiveerde start-ups. The Birdhouse is het beste wat mij kon overkomen als starter. Gewoonweg TOP."

Guy De Pauw, Founder Textgain
Guy van Textgain
"Ik had nooit gedacht om zo snel zo veel uit een acceleratorprogramma te kunnen halen. Maar de resultaten spreken voor zich: de mentoren en begeleiders van The Birdhouse hadden in een mum van tijd de belangrijkste werkpunten binnen onze onderneming geïdentificeerd. Maak je borst maar nat voor een continue stroom van stevige (maar altijd gefundeerde en opbouwende) kritiek!"

Hans Versmissen, Founder Entusia
Guy van Textgain

READY TO GROW?

Birdhouse brengt jouw start-up naar the next level. Schrijf je vandaag in en wie weet pitch jij binnenkort voor onze jury.

Schrijf je in