« Terug naar de blog

5 Redenen om vandaag nog mee te doen met The Birdhouse

November 5, 2016

De inschrijvingen stromen vlotjes binnen en 11 november zal er snel zijn: dan sluiten we de applicatieronde! Nog niet helemaal overtuigd om je in te schrijven voor ons ondernemersnest? Hier zijn 5 redenen om daar vandaag nog werk van te maken:

1. Je zal snel, sneller en snelst groeien

Kort en intensief, dat zijn twee sleutelwoorden van The Birdhouse. In amper 6 maanden reiken gedreven mentoren je het nodige advies, workshops, inspirerende inzichten en de juiste contacten aan. Resultaat? Snelle groei, of dat nu financieel, in teamleden, qua kennis of qua netwerk is. Natuurlijk niet onbelangrijk voor jouw scale-up of start-up.

2. Je kunt te allen tijde terugvallen op een klankbord

Als ondernemer doorkruisen heel wat uitdagingen jouw pad. Welke richting moet je inslaan als een onverwachte situatie zich voordoet? Hoe kom je in contact met die potentiële klant die je moeilijk kan bereiken? In het accelerator programma van The Birdhouse krijgt jouw start-up of scale-up tot 3 mentoren toegewezen. Zij houden je handje niet vast, wél geven ze je de gepaste raad vanuit hun persoonlijke expertise. Ja: waardevolle informatie die normaal niet meteen binnen handbereik ligt, krijg jij op een bordje voorgeschoteld. En de kans dat je binnen raakt bij dat ene grote bedrijf, is een pak groter.

3. Je hebt meer kans om een investering op te halen

Mentorship is een van de belangrijkste fundamenten van The Birdhouse. Niet alleen omwille van het advies dat je krijgt, maar ook omdat je mentoren misschien in een latere fase investeren in je start-up. Ook als dat niet gebeurt, stellen ze met heel veel plezier hun netwerk open. En zo kun je al héél snel in contact komen met de juiste investeerders.

4. Je mag voordelig een beroep doen op onze partners

 

The Birdhouse werkt samen met enkele partners zoals Belfius, Securex en EY. Je bent zeker niet verplicht om een beroep te doen op hun diensten, maar kunnen je wel bijstaan bij bv. voorbereidingen voor financieringen, contacten leggen met grote klanten, juridisch advies, hulp bij aanwervingen…  En we vinden we het ook belangrijk om je mee te geven dat je via The Birdhouse aanspraak kunt maken op voordelige pakketten die je normaal een hoop geld zou den kosten!

5. Je kunt ervaringen en tips uitwisselen met andere start-ups en scale-ups

Met The Birdhouse willen we geen massa bereiken, maar bieden we een exclusief traject voor amper 15 bedrijven. Moet het nog gezegd dat de nadruk op kwaliteit ligt? Zo beland je in een inspirerende omgeving, samen met enkele andere lucky few start-ups. Ondernemen in gezelschap van de beste van de klas, dat kan alleen maar een succes worden.

Nog meer redenen nodig om deel te nemen aan ons accelerator programma? Vraag het gewoon aan onze huidige start-ups!

 

Helemaal overtuigd? Doe vanaf 17 april mee met onze nieuwe applicatieronde, en wie weet deel jij binnenkort onze kantoren met andere ondernemers. Schrijf je onderaan in op de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven!

Benieuwd naar de nieuwe open call? Schrijf je nu al in!

Bedankt! We hebben je inschrijving goed ontvangen. Succes!
Oops! Something went wrong while submitting the form

READY TO GROW?

Birdhouse brengt jouw start-up naar the next level. Schrijf je vandaag in en wie weet pitch jij binnenkort voor onze jury.

Schrijf je in