« Terug naar de blog

A new bird in the house

September 8, 2016

De zomer komt er weer aan. Maar wat zou een strand zijn zonder een goed boek, een interessante podcast of intrigerende blogpost om te lezen? Daarom gingen we ten rade bij onze community en brengen we jullie hier onze shortlist van must-reads en listens voor een extra productieve zomer.

Sinds kort is de start-up AreTheyHappy een nieuw lid van onze Birdhouse. Stijn Van Brakel, oprichter van AreTheyHappy is daarmee de zevende ‘bird’ in The Birdhouse. AreTheyHappy is een social media en review monitoring tool voor restaurants en bars. De gebruikers krijgen een duidelijk overzicht van wat verteld wordt op de belangrijkste kanalen die de online reputatie van hun zaak bepalen. Ze bieden ook features aan waardoor efficiënter op social posts, foto’s en reviews gereageerd kan worden.

Stijn Van Brakel:“We geloven sterk in het onderhouden van klantenrelaties op social media. Het gepast reageren op een comment, review of foto, gepost door een klant, heeft twee grote voordelen: Je behoudt het contact met je klanten en je creëert visibiliteit in hun netwerk, volledige gratis.

Het idee om AreTheyHappy te ontwikkelen is ontstaan nadat ik een ongelukkig voorval in een horecazaak per e-mail had aangekaart, en dus niet op een review site. De eigenaar bedankte me en maakte me er attent op dat dit soort feedback op online kanalen zijn zaak ernstig geschaad zou hebben. Na een zoektocht kwam ik tot de vaststelling dat er geen platform bestaat dat de online reputatie van horecazaken monitort. Ik was op dat moment ook op zoek naar een nieuwe uitdaging. De keuze om AreTheyHappy te ontwikkelen was dus snel gemaakt.

Stijn krijgt binnen The Birdhouse de unieke kans om met drie topmentoren samen te werken: Guy Wollaert, Bart De Waele en Geert Van Peteghem. De eerste kennismaking vond al plaats en we hopen dat de klik tussen de start-up en de mentoren snel zal zorgen voor een vruchtbare samenwerking, waar Stijn en zijn start-up de vruchten van mogen plukken. AreTheyHappy zal de plaats van Diivu vervangen in ons programma.

Wij wensen AreTheyHappy veel succes in hun nieuw avontuur!

Benieuwd naar de nieuwe open call? Schrijf je nu al in!

Bedankt! We hebben je inschrijving goed ontvangen. Succes!
Oops! Something went wrong while submitting the form

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

100% zero-spam voor entrepreneurs 
Bedankt voor je inschrijving!
Oops! Something went wrong while submitting the form