« Terug naar de blog

Experience is the best teacher

March 8, 2016

In ons vorig artikel kreeg je enkele algemene tips voor een goede briefing. Maar er zijn echter grote verschillen tussen de briefing voor pakweg een developer en een copywriter. We geven je een overzicht van de meest voorkomende soorten freelancers in de start-up scene, met enkele specifieke best practices.

Ondernemerschap is van bij de start van Aerey altijd onze rode draad geweest. Zowel bij onszelf als oprichters en de sprekers op onze events. Want iets leren doe je nog altijd best van iemand die het allemaal al eens meegemaakt heeft.

Aerey_Incubator_event-38

Logisch dus dat de mentoren in The Birdhouse incubator stuk voor stuk ervaren ondernemers zijn. Vijftien ondernemers die elk enorm geëngageerd zijn om hun eigen kennis en ervaring door te geven aan de nieuwe lichting ondernemers.

We zijn dan ook heel trots om eindelijk te melden dat je vanaf 21 maart kan appliceren om toegelaten te worden tot het programma.

The Birdhouse is een plek waar start-ups kunnen groeien tot ze klaar zijn om het nest te verlaten. En waar de 'big birds' (onze mentoren) regelmatig binnenvliegen om er mee voor te zorgen dat ze op 6 maanden tijd voldoende groeien.
Aerey_Inspiring_stories_of_entrepreneurship-114

Bij The Birdhouse mikken we op start-ups met een innovatief en schaalbaar idee. Essentieel is dat de starters over de juiste ondernemersmentaliteit beschikken om van hun start-up een succes te maken. Net daarom is het belangrijk dat onze mentoren één voor één ervaren ondernemers zijn die de juiste start-ups kunnen uitkiezen.

Onze mentoren lezen elke applicatie en kiezen er de 5 beste start-ups uit op basis van het idee, maar vooral ook het team achter het idee.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

100% zero-spam voor entrepreneurs 
Bedankt voor je inschrijving!
Oops! Something went wrong while submitting the form

Benieuwd naar de nieuwe open call? Schrijf je nu al in!

Bedankt! We hebben je inschrijving goed ontvangen. Succes!
Oops! Something went wrong while submitting the form