« Terug naar de blog

Experience is the best teacher

March 8, 2016

De zomer komt er weer aan. Maar wat zou een strand zijn zonder een goed boek, een interessante podcast of intrigerende blogpost om te lezen? Daarom gingen we ten rade bij onze community en brengen we jullie hier onze shortlist van must-reads en listens voor een extra productieve zomer.

Ondernemerschap is van bij de start van Aerey altijd onze rode draad geweest. Zowel bij onszelf als oprichters en de sprekers op onze events. Want iets leren doe je nog altijd best van iemand die het allemaal al eens meegemaakt heeft.

Aerey_Incubator_event-38

Logisch dus dat de mentoren in The Birdhouse incubator stuk voor stuk ervaren ondernemers zijn. Vijftien ondernemers die elk enorm geëngageerd zijn om hun eigen kennis en ervaring door te geven aan de nieuwe lichting ondernemers.

We zijn dan ook heel trots om eindelijk te melden dat je vanaf 21 maart kan appliceren om toegelaten te worden tot het programma.

The Birdhouse is een plek waar start-ups kunnen groeien tot ze klaar zijn om het nest te verlaten. En waar de 'big birds' (onze mentoren) regelmatig binnenvliegen om er mee voor te zorgen dat ze op 6 maanden tijd voldoende groeien.
Aerey_Inspiring_stories_of_entrepreneurship-114

Bij The Birdhouse mikken we op start-ups met een innovatief en schaalbaar idee. Essentieel is dat de starters over de juiste ondernemersmentaliteit beschikken om van hun start-up een succes te maken. Net daarom is het belangrijk dat onze mentoren één voor één ervaren ondernemers zijn die de juiste start-ups kunnen uitkiezen.

Onze mentoren lezen elke applicatie en kiezen er de 5 beste start-ups uit op basis van het idee, maar vooral ook het team achter het idee.

Benieuwd naar de nieuwe open call? Schrijf je nu al in!

Bedankt! We hebben je inschrijving goed ontvangen. Succes!
Oops! Something went wrong while submitting the form

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

100% zero-spam voor entrepreneurs 
Bedankt voor je inschrijving!
Oops! Something went wrong while submitting the form