« Terug naar de blog

Experience is the best teacher

March 8, 2016

Zowel accelerator- als incubatorprogramma’s bieden jonge ondernemingen de kans om te groeien, te leren en om de volgende stap te zetten. Birdhouse biedt op dit moment een acceleratorprogramma, maar begon in 2016 als incubator. Wat zijn de verschillen tussen de twee?

Ondernemerschap is van bij de start van Aerey altijd onze rode draad geweest. Zowel bij onszelf als oprichters en de sprekers op onze events. Want iets leren doe je nog altijd best van iemand die het allemaal al eens meegemaakt heeft.

Aerey_Incubator_event-38

Logisch dus dat de mentoren in The Birdhouse incubator stuk voor stuk ervaren ondernemers zijn. Vijftien ondernemers die elk enorm geëngageerd zijn om hun eigen kennis en ervaring door te geven aan de nieuwe lichting ondernemers.

We zijn dan ook heel trots om eindelijk te melden dat je vanaf 21 maart kan appliceren om toegelaten te worden tot het programma.

The Birdhouse is een plek waar start-ups kunnen groeien tot ze klaar zijn om het nest te verlaten. En waar de 'big birds' (onze mentoren) regelmatig binnenvliegen om er mee voor te zorgen dat ze op 6 maanden tijd voldoende groeien.
Aerey_Inspiring_stories_of_entrepreneurship-114

Bij The Birdhouse mikken we op start-ups met een innovatief en schaalbaar idee. Essentieel is dat de starters over de juiste ondernemersmentaliteit beschikken om van hun start-up een succes te maken. Net daarom is het belangrijk dat onze mentoren één voor één ervaren ondernemers zijn die de juiste start-ups kunnen uitkiezen.

Onze mentoren lezen elke applicatie en kiezen er de 5 beste start-ups uit op basis van het idee, maar vooral ook het team achter het idee.

Benieuwd naar de nieuwe open call? Schrijf je nu al in!

Bedankt! We hebben je inschrijving goed ontvangen. Succes!
Oops! Something went wrong while submitting the form

READY TO GROW?

Birdhouse brengt jouw start-up naar the next level. Schrijf je vandaag in en wie weet pitch jij binnenkort voor onze jury.

Schrijf je in