« Terug naar de blog

HubSpot partnert met The Birdhouse

August 15, 2017

Bij The Birdhouse gaan we steeds op zoek naar nieuwe manieren om ons programma te verbeteren en het beste te bieden aan onze start-ups, elke editie opnieuw. Daarom zijn we erg verheugd dat we voor de derde editie van het programma een knaller van een partnership mogen aankondigen: The Birdhouse is nu officieel HubSpot Start-up Partner!

Wat houdt dat nu juist in? Vanaf vandaag heeft The Birdhouse een officieel partnership met het Amerikaanse HubSpot. Dat betekent dat alle start-ups verbonden aan The Birdhouse een jaar lang 90% korting op de gerenommeerde HubSpot software krijgen! Dat komt neer op een gemiddelde waarde van maar liefst 17 000 euro... per start-up! Niet alleen de huidige start-ups in het acceleratorprogramma genieten ervan, ook alle alumni mogen profiteren van het partnership.

HubSpot marketing en sales software voor elk bedrijf

HubSpot is marktleider op vlak van marketing en sales software. Haar CRM, sales- en marketing-toolset is wereldberoemd en helpt al jarenlang bedrijven van allerlei groottes met hun inbound marketing- en sales inspanningen. Alles wat te maken heeft met bloggen, social media, SEO, analytics, e-mailmarketing en het bijhouden van je contacten in een gesofisticeerde CRM tool kan gemanaged worden via HubSpot. De tools en software kunnen dus een enorme rol spelen in de verdere groei en acceleratie van de start-ups.

Van kleine start-up naar duurzaam en winstgevend bedrijf

The Birdhouse is voortdurend op zoek naar nieuwe manieren om de start-ups in het acceleratorprogramma te ondersteunen. We doen ons best om steeds de nodige kennis, inzichten, netwerk en tools aan te bieden, die de start-ups in staat stellen te groeien van jonge ondernemingen naar duurzame en winstgevende bedrijven

"Het is geweldig nieuws voor The Birdhouse dat we door grote internationale merken zoals HubSpot erkend worden als een zeer kwalitatief accelerator programma", zegt Jan-Willem Callebaut, oprichter van The Birdhouse.

"Achter de schermen zijn er nog verschillende andere soortgelijke partnerships in de maak. Mede hierdoor kunnen we ons nog meer differentiëren in België. We doen het omdat we de start-ups in ons programma een even sterk aanbod willen geven als de acceleratorprogramma's die op Europees of internationaal niveau spelen" aldus Jan-Willem Callebaut.

Hoewel het HubSpot partnership heel leuk is om mee uit te pakken, zetten we ook graag onze Belgische partnerships in de verf. Vandaag krijgen onze start-ups namelijk ook bijzonder veel moois aangeboden van spelers zoals onder andere Loyens&Loeff en EY voor legal advies, Combell voor website hosting en domeinnamen, Printdeal voor offline promotiemateriaal, Belfius voor alles in verband met financieel advies en Securex voor alles rond eerste aanwervingen bij start-ups. Als we het nog niet genoeg zeggen; een welgemeende dankjewel van ons en de startups!

Het zijn zaken zoals deze die The Birdhouse sterk maken 

Naast het aanbieden van mentorship door ervaren ondernemers, het waardevolle en levendige netwerk en de intense coachingsessies, doen we elke dag ons uiterste best om de start-ups alle groeimiddelen te geven die ze maar kunnen gebruiken in het acceleratorprogramma van The Birdhouse. In onze vorige blogpost las je al welke andere nieuwe initiatieven we aanbieden aan de start-ups tijdens dit derde traject. HubSpot als partner is dus een aangename toevoeging aan dit lijstje.

The Birdhouse is een 6-maanden durend exclusief acceleratorprogramma voor ambitieuze ondernemers. Volg ons op Facebook of schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws over de start-ups en de ondernemerswereld.

Benieuwd naar de nieuwe open call? Schrijf je nu al in!

Bedankt! We hebben je inschrijving goed ontvangen. Succes!
Oops! Something went wrong while submitting the form

READY TO GROW?

Birdhouse brengt jouw start-up naar the next level. Schrijf je vandaag in en wie weet pitch jij binnenkort voor onze jury.

Schrijf je in