« Terug naar de blog

Magali Renard neemt familiebedrijf over en verlaat The Birdhouse

March 10, 2017

Magali, sinds twee jaar Managing Partner bij The Birdhouse, heeft beslist afstand te nemen van haar functie met de bedoeling zich volledig te kunnen focussen op de uitbouw van familiebedrijf Victor Renard. Nog tot na de zomer blijft Magali actief bij The Birdhouse, maar er wordt ondertussen wel gewerkt aan het vinden van een nieuw profiel.

Een tweetal jaar geleden richtte Magali samen met Jan-Willem Callebaut het toenmalige Aerey op, een community voor jonge, aspirerende ondernemers. Vandaag is Aerey uitgegroeid tot The Birdhouse, een volwaardig acceleratorprogramma voor start- en scale-ups. The Birdhouse wordt vandaag gerund door een zeskoppig team, met locaties in Gent en in Antwerpen. De beslissing werd gemaakt met wederzijdse instemming. 

“De voorbije twee jaar waren uiterst boeiend. Het is fantastisch om te zien hoeveel passie en goesting er leeft bij de startups in The Birdhouse. Die vibe en energie heeft me geïnspireerd om een nieuw avontuur te beginnen.”
Magali Renard neemt familiebedrijf over en verlaat The Birdhouse
Magali tijdens haar eerste event bij het toenmalige Aerey - voorloper van The Birdhouse

Magali wil zich in de toekomst volledig focussen op de revival en uitbouw van familiebedrijf Victor Renard. “Met Victor Renard willen we non-alcoholische dranken op de markt brengen, gericht naar de culinaire wereld”. Magali blijft tijdens de zoektocht naar een nieuw profiel actief in The Birdhouse, om de overgangsperiode optimaal te doen verlopen. Momenteel kijkt het team in de richting van een profiel met extra ervaring.

The Birdhouse draagt ondernemen hoog in het vaandel, ook binnen het team. We kunnen deze beslissing dus alleen maar toejuichen. En wie weet schrijft start-up Victor Renard zich wel in voor de volgende applicatieronde?


Voor meer informatie, contacteer Magali Renard (magali@gobirdhouse.com) of Jan-Willem Callebaut (janwillem@gobirdhouse.com)

Benieuwd naar de nieuwe open call? Schrijf je nu al in!

Bedankt! We hebben je inschrijving goed ontvangen. Succes!
Oops! Something went wrong while submitting the form

READY TO GROW?

Birdhouse brengt jouw start-up naar the next level. Schrijf je vandaag in en wie weet pitch jij binnenkort voor onze jury.

Schrijf je in