« Terug naar de blog

Make The Birdhouse Great Again!

April 1, 2017

Ervaring is de beste leerschool, zo luidt ons motto op vlak van mentorship. Ja, bij The Birdhouse delen verschillende mentoren, stuk voor stuk gevestigde waarden in hun sector, kennis en ervaring met de start-ups. Vandaag zijn we dan ook meer dan trots om een nieuwe mentor in het nest aan te kondigen: Donald Trump!

 

Donald Trump vervoegt de mentorenlijst

Dat lees je goed, de Amerikaanse president heeft besloten om zijn job in te ruilen voor een functie met minstens zoveel verantwoordelijkheid: een mentor bij The Birdhouse. Voor zijn politieke carrière was Trump al een “succesvolle” ondernemer in vastgoed, dus kent hij als geen ander de uitdagingen en risico’s van ondernemerschap.

“We moeten er nog meer voor zorgen dat The Birdhouse uitblinkt als accelerator in België”, vertelt Trump tijdens een openhartig interview. “The Birdhouse is a place for start-ups and real entrepreneurs only, and I wanna make it great again”, klinkt zijn ambitieuze plan.

De ex-president plant ook betrokken te zijn bij de volgende selectie van het acceleratorprogramma. Hij laat weten dat amateurs geen plaats verdienen in The Birdhouse en dat hij de kaf van de koren zal scheiden. “There are many pussies out there, and I know a pussy when I see one. And I will grab them by the pussy!”, stelt hij terecht.

Om zeker geen nep ondernemers aan te trekken, heeft Trump zelfs het idee om een muur te bouwen rond The Birdhouse. Meer info daarover volgt binnenkort.

“You can’t take your eye off the ball”

Ook oprichter Jan-Willem kijkt met veel enthousiasme uit naar Trump’s komst. “Hij heeft die echte winnaarsmentaliteit en die werkt enorm aanstekelijk”, knikt hij. “We hebben super veel inspirerende ideeën uitgewisseld en ik bewonder zijn focus. ‘You can’t take your eye off the ball’ is een uitspraak die me lang zal bijblijven.”

Donald Trump dient vandaag op 1 april officieel zijn ontslag in als president van de Verenigde Staten en zal speciaal voor The Birdhouse verhuizen naar zijn zomerverblijf in het exotische Blankenberge.

#TrumpThatBirdhouse #1april #aprilfools #justkidding

Benieuwd naar de nieuwe open call? Schrijf je nu al in!

Bedankt! We hebben je inschrijving goed ontvangen. Succes!
Oops! Something went wrong while submitting the form

READY TO GROW?

Birdhouse brengt jouw start-up naar the next level. Schrijf je vandaag in en wie weet pitch jij binnenkort voor onze jury.

Schrijf je in