« Terug naar de blog

Veel liefde voor onze ambassadeurs

February 26, 2016

‍Al sinds het eerste Aerey event steunen we heel hard op een aantal mensen die niet per se in het dagelijkse management van Aerey zitten maar wel heel hard achter onze missie staan en zich daar ook voor willen inzetten.

Je zou ze vrijwilligers kunnen noemen, maar wij noemen ze liever ambassadeurs. Mensen die op onze events achter de bar stonden, die mee drank hielpen verslepen, die techniek installeerden, die actief mensen uitnodigen en ook op het event zelf mensen aan elkaar voorstelden.

We hebben periodes gehad met officiele vrijwilligers, periodes zonder vrijwilligers en periodes met semi-officiele vrijwilligers. Dit alles om nu ons ambassadeurs programma redelijk goed verfijnd te hebben.

Aerey_Meet_The_Locals_archief (18 van 89)

En trots dat we zijn op onze ambassadeurs!

Onze ambassadeurs zijn het aanspreekpunt voor de community & krijgen op onze events de rol van facilitator.  Ze stellen dus actief gasten voor aan elkaar. Dit is enorm belangrijk omdat we met onze events echt mensen willen samenbrengen. De ambassadeurs zorgen ervoor dat iedereen op het event (extravert of introvert, hustler of coder) met elkaar in contact komt.

But, why?

Als je hen vraagt waarom ze dit doen, dan krijg je veschillende antwoorden. Sommige maken heel graag gebruik van het Aerey netwerk dat we speciaal voor hen openstellen, anderen doen het omdat ze graag mee willen bouwen aan de community.

Voor mij is Aerey meer dan louter het begeleiden van network-events. Als ambassadors worden we steeds verwelkomd in een hecht team. En daar doe ik het voor. De nieuwe mensen die je leert kennen, de ervaringen die je opdoet, maar vooral het mogen deel uitmaken van een vernieuwend concept waar ik in geloof, zijn stuk voor stuk redenen waarom ik mijn agenda vrij hou als er een Aerey activiteit staat gepland.- Nick van Jaswig, standing desks

Merci Nick! We love you too!

Wekelijks start-up nieuws ontvangen?

Blijf op de hoogte van het Belgisch start-up landschap.
Bedankt voor je inschrijving!
Oops! Something went wrong while submitting the form

Benieuwd naar de nieuwe open call? Schrijf je nu al in!

Bedankt! We hebben je inschrijving goed ontvangen. Succes!
Oops! Something went wrong while submitting the form