« Terug naar de startups

Cheers

Teamleden

Johan Snels, Joeri De Keuster, Guillaume Metivier, Sammy Nebbou

Dedicated mentors

Een applicatie die cafés en events digitaliseert. Het hele bestelproces wordt geautomatiseerd zodat jij optimaal kan genieten van jouw avond.

Cheers digitaliseert en automatiseert het bestelproces in cafés en op events. Het opzet is simpel: de gebruiker krijgt een overzicht van alle deelnemende zaken, van wie je de drankenkaart via de app kan raadplegen. De klant geeft zijn bestelling in. Het drankje wordt vervolgens klaargezet, en via het skip-the-queue systeem van Cheers moet je niet meer wachten tot het jouw beurt is. Met geld of bonnetjes prutsen is ook niet meer nodig, want de betaling werd al automatisch afgerond tijdens de bestelling. Simple as that!

De applicatie biedt ook voordelen voor de deelnemende zaken: aangezien de app gekoppeld is aan het kassasysteem, moet de ober niets meer manueel ingeven waardoor er aanzienlijk wat tijd bespaard wordt. Naast de mogelijkheid om op die manier de omzet te verhogen en kosten te besparen, biedt Cheers ook targeted marketingmogelijkheden aan. De gebruiker kan namelijk makkelijk opzoeken welke evenementen in de buurt die avond op het programma staan.

Cheers zet sterk in op de beleving bij haar gebruikers. Ze willen bijkomstige zaken zoals cash afhalen, drank bestellen en betalen zo efficiënt mogelijk laten verlopen, zodat de gebruikers zich alleen nog moeten bezighouden met wat ze graag doen: praten, lachen, flirten, twerken en dansen.

Benieuwd naar de nieuwe open call? Schrijf je nu al in!

Bedankt! We hebben je inschrijving goed ontvangen. Succes!
Oops! Something went wrong while submitting the form