« Terug naar de startups

Daltix

Teamleden

Jonas Deprez & Jan De Lancker

Dedicated mentors

Daltix geeft retailers & leveranciers peace-of-mind over wat er in de markt gebeurt, door dagelijks online webshops te monitoren. Ze leveren tactische & strategische marktinformatie omtrent prijzen, promo’s en assortimentaanbod.

Tablet, tools of tomaten: wat je business ook mag zijn, Daltix levert accuraat en snel de retailinzichten die je organisatie nodig heeft om een impactvolle beslissing te nemen. Dat doen ze door online retail data van webshops te verzamelen, en deze te vertalen in handige inzichten voor zowel retailers als leveranciers. Zo kom je via Daltix te weten wie als eerste een prijsdaling in de markt heeft ingezet, op welke categorie retailer X de grootste promo focus legt, en welke exclusiviteiten je concullega’s aanbieden.

"De dataverzameling is volledig geautomatiseerd. Dat is niet alleen sneller, het is ook efficiënter: het reduceert de kans op menselijke fouten tot nul en elimineert de nood aan dure en tijdrovende storechecks."

Na het verzamelen wordt de data gestructureerd in een database die intelligent doorzoekbaar is: op naam of categorie, maar ook op productkenmerk, per standaardeenheid of consumenteneenheid. Want wat relevant is voor de klant, is ook relevant voor ons.

Tenslotte vertalen we dit alles naar duidelijke inzichten die we in een handig formaat aan onze klant aanleveren. Het eindresultaat is dat de klant meer tijd heeft voor wat er echt toe doet: tactische en strategische beslissingen nemen om zijn sales te optimaliseren. Aan de hand van deze data en inzichten kan de retailer de concurrentie voor blijven. 

Benieuwd naar de nieuwe open call? Schrijf je nu al in!

Bedankt! We hebben je inschrijving goed ontvangen. Succes!
Oops! Something went wrong while submitting the form