« Terug naar de startups

Gingerwald

Teamleden

Jan Verhoeven Bert Verlinden Liesbeth Geboers

Dedicated mentors

Gingerwald biedt cold-pressed juice-shots aan via interactieve juice-corners, om zo een gezonde voedselkeuze op de werkvloer aan te bieden, zowel voor de gezondheidsgoeroes als de health-sceptici.

Het Gingerwaldconcept is gebouwd uit 2 pijlers:

Eerst zijn er de juice-shots: Gingerwald levert pure koud-geperste groenten, fruit – en kruiden sapjes (zonder additieven of pasteurisatie) in shotversie van 100 ml flesjes.

"Klein genoeg om ook de niet-gezondheidsgoeroe te overtuigen eens iets gezonder te proberen, maar toch groot genoeg om hen de bijhorende mentale kick te bezorgen; met één juice-shot krijg je bijvoorbeeld het voedingsequivalent van een halve rode biet, 3 wortels en 4 mandarijnen binnen."

Daarnaast maakt Gingerwald gezond zijn ook interactief! Met een built-in iPad en mobiele app kunnen werknemers informatie verkrijgen over gezonde ingrediënten en de daaraan gekoppelde voordelen. Ook kunnen ze hun persoonlijke ingrediënten-dashboard raadplegen en via de app hun collega's zelfs trakteren op een juice-shot.

Kortom, Gingerwald doet er alles aan om op een positieve en laagdrempelige manier zo veel mogelijk werknemers te betrekken en te overtuigen voor een gezonde dosis natuur te kiezen.

Benieuwd naar de nieuwe open call? Schrijf je nu al in!

Bedankt! We hebben je inschrijving goed ontvangen. Succes!
Oops! Something went wrong while submitting the form