« Terug naar de startups

Hublio

Teamleden

Michael Parizel - Raphael Wouters

Dedicated mentors

Slim digitaal platform dat klanten met makelaars, adviseurs en verzekeraars verbindt.

We leven in een digitale wereld. Je kan bijna alles via je smartphone, tablet of PC regelen, maar onder andere verzekeraars, makelaars en financiële adviseurs hinken achterop.

Periodiek ontvang je een voorstel tot verlenging van je polis of een wijziging van contractvoorwaarden en maak je plechtig een belofte: vóór de volgende verlenging maak ik hier werk van!

Maar in de realiteit komt dat er niet van. Het is saai, tijdrovend en veel gedoe.

Je weet vaak zelf niet of je nog voldoende verzekerd bent, of er bepaalde producten ontbreken, waar je polisdocumenten en contactinfo verzeild geraakt zijn, en wat de details van deze overeenkomst alweer zijn. En de communicatie loopt lang niet altijd mobiel en digitaal.

Hublio wil dit veranderen en brengt daarom de interactie met je verzekeringen en gerelateerde producten zoals pensioenen, rekeningen en kredietkaarten in het digitale tijdperk. Dat alles in een geïntegreerd overzicht.

Daarvoor introduceren ze een intelligent en digitaal platform dat o.m. consumenten, makelaars, adviseurs en verzekeraars over verschillende kanalen heen met elkaar verbindt.

Door een gebalanceerde mix van slimme automatisering, gedragseconomie en gekwalificeerde adviseurs, achterhalen ze jouw uniek profiel en pluizen ze de kleine lettertjes van je contracten uit.

Zo achterhaalt Hublio continu jouw noden en vertellen ze je of je over- of onderverzekerd bent, of je dubbele of ontbrekende waarborgen hebt, en of je deze producten elders aan een betere prijs- kwaliteitsverhouding kan afnemen door voor jou de markt af te schuimen.

Dat proces gebeurt transparant, simpel en gebruiksvriendelijk. Meer nog: Hublio handelt nadien voor jou ook de aankoop, optimalisatie of overstap af.

Abonneer je op http://hublio.com om op de hoogte te blijven en als één van de eersten GRATIS te registreren wanneer Hublio van start gaat.

Benieuwd naar de nieuwe open call? Schrijf je nu al in!

Bedankt! We hebben je inschrijving goed ontvangen. Succes!
Oops! Something went wrong while submitting the form