« Terug naar de startups

Ice Crime

Teamleden

Charles Colle Peter De Jaeger

Dedicated mentors

Wow, they stole the sugar! Ice Crime maakt crimineel heerlijk Belgisch roomijs met 0% toegevoegde suikers, 45% minder calorieën en 100% smaak.

De gemiddelde Europeaan consumeert tot 4 keer zoveel suiker dan wat wordt aangeraden door de Wereldgezondheidsorganisatie. Deze overconsumptie leidt tot overgewicht en obesitas. Bovendien zijn er in Europa 60 miljoen inwoners die lijden aan diabetes, een cijfer dat blijft stijgen.

Toch eten we allemaal graag een bolletje ijs, maar we weten ook dat dit ongezond is, daar het vol suiker en vetten zit. Smaak tegen gezondheid, moet dit een eeuwige strijd zijn?

"Smaak tegen gezondheid, moet dit een eeuwige strijd zijn?"

Niet als het van Ice Crime afhangt! De start-up is er in geslaagd een ijs op de markt te brengen, met 0% toegevoegde suikers, 60% minder verzadigde vetten en 45% minder calorieën in vergelijking met dé ijsreferentie op de markt. Daarvoor zoeten ze hun ijs voornamelijk met stevia, een zoetstof van 100% natuurlijke oorsprong. Bovendien maakt Ice Crime geen gebruik van artificiële kleur– en smaakstoffen. Het Ice Crime-ijs heeft een romige textuur, is onmiddellijk schepbaar, en heeft een heerlijke smaak!

Ice Crime lanceert in 2018 heel wat nieuwe producten, en wil in binnen- en buitenland snel groeien met zijn suikervrije ijsjes.

Benieuwd naar de nieuwe open call? Schrijf je nu al in!

Bedankt! We hebben je inschrijving goed ontvangen. Succes!
Oops! Something went wrong while submitting the form