« Terug naar de startups

MusiCasa

Teamleden

Andy De Greve

Dedicated mentors

No items found.
Professionele opleidingen voor DJ's en muziekproducers via een online platform, waar de link gemaakt wordt tussen professionele/amateur-muzikanten en aspirant muzikanten.

MusiCasa is een instituut dat professionele opleidingen organiseert in muziekproductie en DJ'en. Op de eerste plaats geeft MusiCasa met hun specialisaties in opname-en productietechniek een invulling aan het gapende tekort aan kwalitatieve audio-opleidingen. 

"Vandaag de dag heeft een muzikant, dj of producer namelijk alle tools ter beschikking om zelf muziek op te nemen. Echter is dit veelal een moeilijk proces en voldoet het eindproduct niet helemaal aan de wensen."

Daarom werkt MusiCasa dag na dag met de grootste passie aan sterke opleidingen. Zo kunnen zij hun studenten steeds met de meest up-to-date informatie en ondersteuning begeleiden op hun weg naar het grote succes.

MusiCasa werkt samen met muziekwinkels als Keymusic en Bax-Shop en staat in direct contact met opnamestudio's, labels, platenfirma's, publishers en meer.

Benieuwd naar de nieuwe open call? Schrijf je nu al in!

Bedankt! We hebben je inschrijving goed ontvangen. Succes!
Oops! Something went wrong while submitting the form