« Terug naar de teampagina

Henk Vandenbroucke

Chief Operations Officer
With the new day comes new strength and new thoughts. - Eleanor Roosevelt

Er zat altijd al een brok ondernemerschap in mij, of minstens een heel onafhankelijke ziel, dewelke zich vertaalde in een studiekeuze politieke wetenschappen, met journalistieke ambities… In die wereld kwam ik van een kale reis terug en dus ging ik voor een loopbaan in de klassieke bedrijfswereld. Finance, consulting, project management, business management, teams aansturen, sales en business development, bedrijven groot en klein… Een mens komt vanalles tegen, om dan uiteindelijk het bloed te laten kruipen waar het niet gaan kan: het leven als zelfstandig ondernemer, met eigen keuzes en verantwoordelijkheden. Ik kreeg mezelf verkocht aan The Birdhouse, and it’s been one helluva ride so far.

Als je iemand bent die niet zo goed om kan met teveel routine, zoek je dag in dag uit naar nieuwe dingen, uitdagingen, contacten. Ik leef vooral in het nu, en probeer er het maximum uit te halen. 

Ik vind dan ook mijn motivatie in een omgeving als The Birdhouse: elke dag een nieuwe indruk, een idee, grote en kleine nieuwe dingen die je kan vastpakken.

Hedonism is a joy forever! Genieten, vrienden zien, feesten met collega’s, goed eten en drinken is een belangrijk deel van mijn way of life… Om het jojo-effect enigszins te counteren durf ik al eens op een koersfiets te kruipen. Perfect trouwens om het hoofd leeg te maken. Met wisselend succes fotografeer ik ook wel eens. Altijd handig op Birdhouse feestjes en evenementen. Verder ben ik papa van een tienerdochter, en ben ik elke dag ook het personeel van mijn twee kattinnen.