« Terug naar de mentors

Philip Timmermans

Entrepreneur & CEO De Polder

Mentoring these startups

"Ondernemen is ook heel veel fun hebben"

Na een intense carrière van 25 jaar in de reisindustrie, heb ik in januari 2016 besloten om andere horizonten op te gaan zoeken. Na een break van een 9-tal maanden heb ik een kleinere zuivelproducent, die ambachtelijke kwalitatieve platte kaas en yoghurt maakt, overgenomen.

Toen in april de vraag kwam om mentor te worden bij The Birdhouse was ik direct gewonnen voor het idee. Werken met jonge enthousiaste ondernemers geeft mij veel voldoening en doet mij bovendien nog regelmatig uit mijn “comfort-zone” treden. Daarnaast blijf ik zo ook  op hoogte van een aantal innovatieve trends.

Mijn bijdrage aan de startups zie ik vooral in het creëren van een bepaald kader/structuur waardoor zij op een efficiënte(re) manier sneller tot een resultaat kunnen komen. Tevens wil ik een klankbord zijn voor de jonge ondernemers want heb zelf gemerkt in mijn carrière dat je daar toch op regelmatige basis behoefte aan hebt. Tenslotte wil ik mijn netwerk openstellen voor de startups zodat zij net iets sneller/makkelijker toegang kunnen krijgen tot bepaalde pistes.

Benieuwd naar de nieuwe open call? Schrijf je nu al in!

Bedankt! We hebben je inschrijving goed ontvangen. Succes!
Oops! Something went wrong while submitting the form