« Terug naar de mentors

Philip Timmermans

Entrepreneur & CEO De Polder

Mentoring these startups

"Ondernemen is ook heel veel fun hebben"

Na een intense carrière van 25 jaar in de reisindustrie, besloot Philip Timmermans in januari 2016 om andere horizonten op te gaan zoeken. Na een break van een 9-tal maanden heeft hij een kleinere zuivelproducent, die ambachtelijke kwalitatieve platte kaas en yoghurt maakt, overgenomen.

Toen in april de vraag kwam om mentor te worden bij The Birdhouse was Philip direct gewonnen voor het idee. Werken met jonge enthousiaste ondernemers geeft hem naar eigen zeggen veel voldoening en doet hem bovendien nog regelmatig uit zijn comfort-zone treden. Daarnaast blijft hij zo op hoogte van de laatste innovatieve trends.

Zijn bijdrage aan de startups ziet Philip vooral in het creëren van een bepaald kader/structuur waardoor hij op een efficiënte(re) manier sneller tot een resultaat kunnen komen. Tevens wil hij een klankbord zijn voor de jonge ondernemers, want hij heeft zelf als geen ander tijdens zijn carrière gemerkt dat je daar op regelmatige basis behoefte aan hebt. Tenslotte wil hij zijn netwerk openstellen voor de start-ups zodat zij net iets sneller/makkelijker toegang kunnen krijgen tot bepaalde pistes.

Benieuwd naar de nieuwe open call? Schrijf je nu al in!

Bedankt! We hebben je inschrijving goed ontvangen. Succes!
Oops! Something went wrong while submitting the form