« Terug naar de mentors

Pol Vanbiervliet

Ex-CEO Cisco Benelux

Mentoring these startups

"When the winds of change blow, some build walls, others build windmills."

De laatste 10 jaar was Pol Vanbiervliet Managing Director van Cisco Belux. Daarvoor stond hij mee aan de wieg van Mobistar en Compaq Belux. Dat staat gelijk aan 40 jaar ervaring in ICT, en dat op vlak sales, marketing en general management. Pol is nu halftijds gepensioneerd met een balans tussen coaching-mentoring enerzijds en familie, fietsen en koken anderzijds. Pol heeft een Master in Economie aan UGent en Advanced Management aan INSEAD.

"Ieder bedrijf, en zeker een start-up, dient een gedifferentieerde value proposition aan te bieden, en over het nodige "appeal" te beschikken."

"Daarnaast dient het team over de juiste combinatie van passie, doorzetting, kennis en kritisch verstand te beschikken." Als een start-up die eigenschappen bezit, ziet Pol ze ver geraken. Ook hoopt hij dat zijn 40 jaar ervaring in management, sales, marketing en communicatie kunnen helpen. Daarnaast wil hij een kritisch klankbord zijn. Pol Vanbiervliet is gefascineerd door creatieve jonge ondernemers, en nu heeft hij de kans én de tijd om zelf een steentje bij te dragen.

Benieuwd naar de nieuwe open call? Schrijf je nu al in!

Bedankt! We hebben je inschrijving goed ontvangen. Succes!
Oops! Something went wrong while submitting the form