« Terug naar de blog

Waar kom je als startup terecht?

March 25, 2016

Toen we op zoek gingen naar een locatie voor The Birdhouse hebben we een aantal verschillende gebouwen bezocht. We zochten een plek om 30 enthousiaste ondernemers te zetten, met ruimte om te vergaderen, om creatief te zijn, om te ontspannen en uiteraard ook hard te werken.

Ondertussen hadden we ook een goede relatie met Belfius en de mensen op hun regionale zetel. Zij waren hun gelijkvloers opnieuw aan het indelen en voor we het wisten zaten we bij de architect plannen van de ruimte te overlopen. De Pinterest boards werden bovengehaald en al gauw kregen we nieuwe plannen te zien van onze ruimte.

Met 30 plaatsen, een zithoek, een overschot aan vergaderzalen en zelfs een event ruimte hebben we alles wat een startup nodig kan hebben om te groeien.

En dus stellen we met trots de plannen voor The Birdhouse voor:

Screen Shot 2016-03-24 at 09.52.53
Screen Shot 2016-03-24 at 09.53.57

Schets van de inkomhal.

Screen Shot 2016-03-24 at 09.54.10

Schets van de vergaderzalen & event ruimte.

The Birdhouse wil een open locatie zijn voor ondernemende mensen. Starters, mentoren, coaches, partners en community komen er dan ook geregeld langs. Daarnaast is er ook een pop-upstore voorzien waar startups hun producten kunnen uitstallen en verkopen.

We gaan naast het hard werken ook af en toe ontspannen. Zo zal doen we regelmatig workshops rond gezond eten, zullen er af en toe yogasessies plaatsvinden maar ook 'beers on friday' mogen er niet ontbreken.

Belfius stelt ons deze ruimte ter beschikking omdat ze geloven in Aerey en The Birdhouse. En als we mogen afgaan op de enthousiaste blikken en vragen die we krijgen van de medewerkers in het gebouw, dan kijken zij even hard uit naar de start van het eerste traject als wij!

06ff310dd05942e744bbe44a70cc7dff489

Wekelijks start-up nieuws ontvangen?

Blijf op de hoogte van het Belgisch start-up landschap.
Bedankt voor je inschrijving!
Oops! Something went wrong while submitting the form

Benieuwd naar de nieuwe open call? Schrijf je nu al in!

Bedankt! We hebben je inschrijving goed ontvangen. Succes!
Oops! Something went wrong while submitting the form