« Terug naar de startups

Alma.Care

Teamleden

Kris Sienaert Stijn Coolbrandt

Dedicated mentors

ALMA.care biedt Health as a Service aan om je gezondheid 24/7 op te volgen en te analyseren.

Gezondheid is een basisrecht. Om dat te kunnen blijven garanderen is het de missie van ALMA.care om de gezondheidszorg de noodzakelijke switch te laten maken. Een switch van reactieve interventies naar proactief en gepersonaliseerd risicomanagement. Enkel op die manier kunnen we de gezondheidszorg betaalbaar houden, én uitbreiden naar regio's waar gezondheidszorg geen evidentie is en je beter kan voorkomen dan genezen.

Om deze missie te verwezenlijken moet je voortaan ook focussen op gezonde mensen en op termijn iedereen connecteren: de zieken, maar vooral ook de gezonden, zodat je tijdig kan ingrijpen om erger te voorkomen.

De eerste groep die ALMA.care gaat connecteren zijn de werknemers. ALMA Fit volgt en analyseert via een wearable 24/7 continu stress en de impact van stress op de gezondheid van werknemers.

Op basis van de inzichten die de service biedt, zijn self-coaching, customer-centricty en patient-empowerment geen buzz-woorden meer.

Werkgevers betalen graag voor deze service aangezien minder gestresseerde werknemers productiever en minder vaak ziek zijn.

Benieuwd naar de nieuwe open call? Schrijf je nu al in!

Bedankt! We hebben je inschrijving goed ontvangen. Succes!
Oops! Something went wrong while submitting the form