« Terug naar de teampagina

Chiara Coen

The Birdhouse Manager Gent
Change your lakes for ocean. - Lord Byron

Door de afgelopen jaren in incubatoren en acceleratoren door te brengen, leerde ik veel nieuwe mensen kennen. Daardoor leerde ik rekening houden met anderen en alles vanuit verschillende hoeken te bekijken. Ik ben een dromer, dus ondernemers inspireren me om zélf ondernemender te worden. Ze jagen onvermoeibaar hun droom na, blijven gaan in vaak onmogelijke situaties en zeggen al eens foert! 

Ik hou van taal, schrijven, praten, luisteren en begrijpen. Daarom ben ik ook geïnteresseerd in pedagogiek en menselijk leergedrag: hoe leg ik iets uit, hoe zorg ik ervoor dat iemand mij begrijpt, hoe kan ik iemand boeien, hoe kan ik ervoor zorgen dat iemand op een leuke en makkelijke manier iets kan bijleren? Minder op uw gat zitten en geeuwend naar presentaties luisteren. Meer doen en uitproberen en debatteren!

Ik ben een praktische orde-in-de-chaos schepper die anderen graag helpt door ideeën in acties om te zetten. Hoewel ik graag vooruit plan en eindeloos kan filosoferen over what-ifs, los ik het liefst dingen hìer, nù en voor iemand op. Hoe? Altijd geduldig, meestal rustig, soms twijfelend, nooit overhaast.

Ik … heb altijd honger en ben zot van plantaardig koken en eten, word vrolijk van jazz, word rustig van yoga en lopen en thee, ben dedicated plant mama, kan niet zonder mijn 2 pluizige rosse katten, zou elke dag kroketten kunnen eten, hou van tekenen en schilderen, word nostalgisch van kinderboeken en Scandinavië en ben geobsedeerd door andermans wenkbrauwen.