« Terug naar de teampagina

Jan-Willem Callebaut

CEO & Founder
If you want to change the world, change yourself - Jack Ma, CEO Alibaba

Ik heb tijdens mijn studies (wiskunde / burgerlijk ingenieur) zeer snel gemerkt dat ik van een technische achtergrond kan genieten, maar dat mijn echte passie uitgaat naar connecteren: met mensen, en mensen met elkaar connecteren. Want samen uitdagingen oplossen is zo veel effectiever en duurzaam dan cavalier seule spelen. Dat is dan ook waarom ik The Birdhouse heb opgericht.

Voor mij zijn ondernemers mensen die constant zichzelf, de wereld rondom hen en hun bedrijf proberen doen groeien en verbeteren. De manier om impact te maken in de wereld, is vaak door te beginnen bij jezelf. 

Door jezelf te veranderen, verander je meteen de wereld rondom jou. Ons verhaal is een verhaal van ambitieuze mensen, die ervaringen delen en elkaar vooruit helpen. Ons team bestaat niet enkel uit de 7 mensen die dagdagelijks bezig zijn met The Birdhouse, maar ook alle mentoren, ondernemers, partners, experten, freelancers, ... die bijdragen om onze community van start-ups succesvol te maken. Momenteel is dat in totaal een groep van meer dan 100 mensen die maandelijks tijd vrijmaken om bij te dragen aan ons succes.

Mijn hobby's zijn koken, in de tuin werken en zeer belangrijk: voldoende family time creëren in deze steeds drukker wordende wereld.